'Dag van respect' met wethouder Gerard Slotema

15 november 2013 door Hennie van der Zouw
'Dag van respect' met wethouder Gerard Slotema

ZWIJNDRECHT - Afgelopen donderdag, 14 november was het de 'Dag van Respect'. Donderdag werd voor de achtste keer deze 'Dag van Respect' gehouden.

De Stichting 'Dag van Respect' wil met deze speciale dag kinderen inspireren en stimuleren om in hun dagelijkse leven respect te herkennen, te waarderen en te gebruiken. De stichting heeft het college van B & W uitgenodigd om gastlessen op de plaatselijke scholen te gaan verzorgen.

Dit jaar geeft wethouder Gerard Slotema (Onderwijs) gastlessen aan de leerlingen van basisschool De Impuls en De Develhoek. Ook twee raadsleden doen mee: de heer R. Kreukniet bezoekt beide locaties van de Twee Wieken en de heer B. Exoo brengt een bezoek aan De Notenbalk.

De bijgevoegde foto si gemaakt op basisschool de Develhoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.