Workshop Zwerfafval op Toermalijn met wethouder Elbert Vissers

15 november 2013 door Hennie van der Zouw
Workshop Zwerfafval op Toermalijn met wethouder Elbert Vissers

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Op donderdag 14 november  werd er op basisschool de Toermalijn een Workshop Zwerfafval gehouden In samenwerking met Duurzaamheidscentrum Weizigt. Dit was de start van de eerste workshops van Stichting SCRAP op basisscholen in Zwijndrecht.

Met deze workshops komt het afvalbeleid van Zwijndrecht onder de aandacht. De kinderen maken onder begeleiding van Stichting SCRAP iets moois van restmaterialen.

Groep 8 van basisschool De Toermalijn ging als eerste aan de slag en koppelde de workshop aan een speciaal thema, kinderarbeid. Wethouder Elbert Vissers vertelde bij de start hoe de gemeente met afval om wil gaan en complimenteerde de kinderen met hun actie voor een schone wereld zonder kinderarbeid.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.