Burgemeester op bezoek bij ondernemer Farhad Hosseini

25 september 2013
Burgemeester op bezoek bij ondernemer Farhad Hosseini

ZWIJNDRECHT - De nieuwe burgemeester Dominic Schrijer leert Zwijndrecht kennen via 100 ontmoetingen met inwoners, ondernemers en lokale organisaties. Op donderdag 19 september bracht hij een bezoek aan ondernemer Farhad Hosseini, die in 2004 als eerste in Nederland een eigen zaak als mobiele fietsenmaker in Zwijndrecht startte.

Tijdens dit bezoek verrichtte de burgemeester bij hem de opening van de eerste fietstoren van Nederland. De in 1995 met zijn ouders uit Iran gevluchte Farhad Hosseini heeft met de vestiging van Farhads Rijwiel Service (FRS) de primeur aan het IJsselmeer 30 in Zwijndrecht. In het voormalig pand van Aafje gaat zijn jongensdroom, een fietsenzaak van 4 etages, in vervulling.

Op dit moment heeft hij 2 etages in gebruik. De burgemeester prees hem om zijn ondernemersgeest, enthousiasme en vasthoudendheid. Hij was blij met deze aanvulling voor het winkelcentrum, die ook goed is voor de werkgelegenheid in Zwijndrecht. Ook complimenteerde hij de eigenaar van het pand, die door mee te werken aan de vestiging van FRS, voorkomt dat er een leegstaand kantoorpand ontstaat.

De burgemeester kreeg een uitgebreide rondleiding door het pand.

Beeldverslag online Wilt u weten met wie de burgemeester nog meer heeft kennisgemaakt? Kijk dan op www.zwijndrecht.nl voor een beeldverslag
van alle ontmoetingen.

Foto: Burgemeester Dominic Schrijer verricht de openingshandeling van Farhads Rijwiel Service aan het IJsselmeer in Zwijndrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.