Ondertekening sport- en kunstcoaches

21 november 2013 door Hennie van der Zouw
Ondertekening sport- en kunstcoaches

ZWIJNDRECHT - Donderdag 21 november heeft Wethouder Gerard Slotema (Onderwijs) in de trouwzaal van het gemeentehuis van Zwijndrecht, het Convenant Impulsregeling Brede Scholen, Sport en Cultuur (Combinatiefuncties), ondertekent, met als onderligger het plan van aanpak “Samen Top”. In de dagelijks praktijk heet dit het Toppie en Mattie-project.

Bestuurders uit de sport, kunst, het onderwijs en de kinderopvang spraken met elkaar af hoe ze samen gaan werken om sport- en kunstdeelname van kinderen en jongeren in Zwijndrecht te vergroten. Het project verloopt al een jaar heel succesvol, maar wordt met de ondertekening officieel bekrachtigd! Zie ook www.mattiezwijndrecht.nl, en www.toppiecoach.nl
 
Tijd:            

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.