Samenwerking Het Badhuis en Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht

21 november 2013 door Hennie van der Zouw
Samenwerking Het Badhuis en Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Op  20 november ondertekenden Peter Huijser, Coördinator van het Badhuis, en Henk Lintjes, Directeur-Bestuurder van de SWOZ in het Badhuis een samenwerkingsovereenkomst.

Doel van de samenwerking is ontmoeting tussen oud en jong en de band tussen  bewoners in de  wijk te versterken.  Henk Lintjes is blij met de  samenwerking:  “De SWOZ wil graag samenwerking en bijdragen aan initiatieven van betrokken burgers, zoals het initiatief bij het Badhuis,  om zodoende in de wijken laagdrempelige ontmoetingsplaatsen te creëren tussen jonge en oudere bewoners van een wijk.”

In het Badhuis worden betaalbare maaltijden voor de buurt zelf gekookt.  Daarvoor is voor de vrijwilligers een goede keuken nodig. Het Badhuis  en de SWOZ zorgen samen voor de realisatie van de keuken waar maaltijden voor de wijkbewoners gekookt kunnen worden.  Peter Huijser “In ieder geval blijft de prijs voor de maaltijd zo laag mogelijk, zodat in principe iedereen kan komen eten.”  Vrijwilligers van Het Badhuis organiseren elke 2e donderdag van de maand een buurtmaaltijd. Het Badhuis is te vinden in de Prins Hendrikstraat nummer 2. Telefoon: 078 – 7850503. Of kijk op de site: http://www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl/ en http://www.swoz.com/

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.