Beeballers (5 tot 10 jarigen) beginnen met wintertraining in de HSV Zwijndrecht hal.

28 november 2013 door Hennie van der Zouw
Beeballers  (5 tot 10 jarigen) beginnen met wintertraining in de HSV Zwijndrecht hal.

ZWIJNDRECHT - De jongste groep honkballers van de Zwijndrechtse honk- en softbalvereniging HSV Zwijndrecht gaan de hal in om zich nu al voor te bereiden op het nieuwe seizoen, dat in april 2014 gaat beginnen. De coaches hebben een heel leuk en spannend trainingsprogramma gemaakt dat uiteindelijk moet leiden naar de eerste competitiewedstijd.

De trainingen kunnen vrijblijvend worden bezocht voor jongens en meisjes die eerst de kat uit de boom willen kijken. Kom je kijken, dan mag je wel gelijk slaan, vangen, gooien en alle andere dingen die worden geleerd. Vind je het leuk?, dan hoef je niet gelijk lid te worden, maar je mag een aantal keren meedoen. De trainingen staan onder leiding van Pim Bezemer en Rob van den Boomgaard, die worden ondersteund door een team van enthousiaste leden van de club die veel ervaring hebben met het geven van training aan deze leeftijdscategorie.

De trainingstijden zijn woensdags van 16.30 - 17.30 uur (voor alle BeeBallers) en op zaterdag van 09.00 - 10.00 uur voor de Rookies (5,6,7-jarigen) en van 10.00 - 11.00 uur (8,9 ,10-jarigen).

Het bestuur van HSV Zwijndrecht is het gelukt om op zondag 1 juni de landelijke BeeBalldag te mogen organiseren op de velden van HSV Zwijndrecht.  Ook wordt er , bij voldoende animo, gestart met een basisscholencompetitie.  HSV Zwijndrecht timmert aan de weg. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van HSV Zwijndrecht (http://www.hsvzwijndrecht.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.