Kleindier liefhebbers hadden vrijdag of zaterdag de dag van hun leven

02 december 2013 door Hennie van der Zouw
Kleindier liefhebbers hadden vrijdag of zaterdag de dag van hun leven

ZWIJNDRECHT - De Ambachtse Konijnen en Pluimveefokkers vereniging hield op vrijdag 29 en zaterdag 30 november haar 70e grote show in het clubgebouw van Scouting Panoord, aan het Groot Karreveld nummer 10 te Zwijndrecht. (Bakestein). Er waren meer dan 400 dieren te bewonderen, waaronder konijnen, cavia’s, grote-, en dwerg hoenders, siervogels en oorspronkelijke duiven.

In vele rassen, kleurslagen en soorten waren ze te bewonderen.

De show was geopend voor publiek op vrijdag 29 november van 20.00 tot 22.30 uur. Op zaterdag 30 november van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang was gratis. Op zaterdag middag draaide het rad van avontuur voor mooie prijzen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.