Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht doet mee aan de Actie Serious Request

05 december 2013 door Hennie van der Zouw
Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht doet mee aan de Actie Serious Request

ZWIJNDRECHT - Elk jaar sterven ruim 800.000 kinderen aan diarree, elke dag 2200 kinderen. Dat zijn ruim 70 volle schoolklassen per dag. Jonge kinderen, met name die tot vijf jaar oud, zijn kwetsbaar omdat ze nog weerstand moeten opbouwen en diarree breekt de weerstand af. Kinderen met diarree die niet behandeld worden sterven door uitdroging.

Op donderdag 19 december van 20.00 tot 23.00 willen wij onze Serious Request inzamelingsactie met een grote feestavond afsluiten, daarbij kunnen wij uw hulp gebruiken! En als bezoeker kunt u meedoen aan de op een van de acht gebaseerde Quiz waar de uiteindelijke winnaar een prijzen pakket ter waarde van honderden euro’s kan winnen.

Geef u op voor deze avond, de plaatsen zijn beperkt.

Het programma voor deze avond ziet er als volgt:
-Verzoekplaatjes draaien tegen een vergoeding van € 0,50. Worden er geen nummers aangevraagd, zal het gewoon stil zijn.
- Een loterij: Voor deze loterij zijn wij op zoek naar spullen die u zou willen schenken. Bijna iedereen heeft wel ongebruikte spullen staan, wij zouden deze graag ontvangen zodat wij deze bij de verloting als prijs kunnen weggeven. Dit kan ons veel geld besparen zodat de opbrengst voor de actie nog hoger uit kan vallen. U kunt de spullen inleveren bij de Nederburgh te Zwijndrecht. 
- Een spelprogramma gebaseerd op het spel Een van de Acht. De uiteindelijke winnaar zal bij een soort van lopende band spel prijzen kunnen winnen. Voor dit unieke project zijn wij op zoek naar prijzen of diensten die u ons zou willen schenken. Een pedicure heeft bijvoorbeeld een gratis voetbehandeling geschonken, we hebben een koffiezetapparaat ontvangen enz.  Uiteraard zullen wij de gulle gevers (bedrijven, diensten) als dank vermelden in onze PR naar de media.

Aan het einde van de avond houden we een veiling van spullen en diensten. Voor deze veiling houden we spullen apart maar ook de prijzen die overblijven van het spel een van de acht zullen worden geveild voor het goede doel. Denk ook hierbij aan nieuwe ongebruikte spullen uit uw kast, of bv een gratis knipbeurt in uw kapsalon.

Aan het einde van deze avond maken wij het bedrag bekend. U begrijpt dat wij u hulp goed kunnen gebruiken, dus heeft u zelf leuke spullen of diensten die wij op onze veiling kunnen gaan veilen of spullen die wij bij de loterij aan kunnen bieden? Neemt u dan contact met mij op en of brengt u uw spullen naar de Nederburgh. Alles wat eventueel niet verkocht wordt zullen wij via ons netwerk schenken aan mensen die het financieel moeilijk hebben en een lichtpuntje verdienen in deze voor zoveel mensen moeilijke december maand.

Gezamenlijk kunnen we dit tot een groot succes maken, doet u mee?
Zwijndrecht laat u zien!
De Nederburgh is een onderdeel van de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht en te vinden aan de Duivenvoorde 211a in Zwijndrecht. Tel.: 078-6122597

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.