Actie: ‘Eén dag tegen woninginbraken’ Loopt u met ons mee?

05 december 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Samen met de inwoners van Zwijndrecht willen we inbrekers een halt toe roepen. Daarom doet Zwijndrecht op 11 december a.s. mee aan de actie ‘Eén dag tegen woninginbraken’. Dit is een burgerinitiatief dat in heel Nederland met verschillende acties wordt ondersteund.

Op woensdag 11 december 2013 van 19.00 tot 20.00 uur organiseren gemeente en politie een inbraakpreventietoer. Samen met inwoners
maakt de wijkagent een rondje door een drietal buurten en laat hij zien waar inbrekers op letten als zij hun slag willen slaan. Ook geeft hij informatie en tips wat u zelf kunt doen om de kans op een inbraak te verkleinen.

Iedereen welkom
Waar u ook woont in Zwijndrecht, u bent van harte welkom om mee te doen aan de preventietoer. Iedereen van jong tot oud kan meelopen met de wijkagent. College- en gemeenteraadsleden zijn ook bij de wandeling aanwezig. Aanmelden is niet nodig.

Start preventietoer
Wijkagente Mouhdi doet een ronde in en rondom Walburg. Vertrekpunt: Ingang Festino Norderstedtplein. De preventietoer start om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.00 uur. Wijkagent Van Oost loopt een rondje in Kort Ambacht. Vertrekpunt: wijkgebouw Kort Ambacht Zuid, Karel Doormanlaan 66. De
preventietoer start om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.00 uur.

Wijkagent Jonkers gaat op pad in Nederhoven. Vertrekpunt ingang basisschool De Twee Wieken, aan de Duivenvoorde. De preventietoer start om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.00 uur.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw N. Nugteren, telefoon 14 078 of de website www.1dagniet.nl bezoeken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.