'Mag ik ff geld' goed bezochte bijeenkomst over financiele opvoeding

11 december 2013 door Hennie van der Zouw
'Mag ik ff geld' goed bezochte bijeenkomst over financiele opvoeding

ZWIJNDRECHT - Vrijdag 29 november en vrijdag 6 december konden vrouwen uit Zwijndrecht deelnemen aan een informatiebijeenkomst met de naam ’Mag ik ff geld!’ in de wijkcentra KAZ en Xiejezo van Diverz. Jolanda Konings van Ouders en Coo kwam informatie geven over de financiële opvoeding van kinderen in de basisschool- en middelbareschoolleeftijd. Gedurende de bijeenkomst bleek dat toch veel vrouwen niet actief bezig zijn met de financiële opvoeding van hun kinderen. Na deze ochtend is hun het nut duidelijk geworden van op vroege leeftijd je kinderen leren omgaan met zakgeld en sparen.

Na de gegeven informatie werd er in groepjes verder gepraat over allerlei zaken wat betreft financiën en kinderen. Er werden leuke gesprekken met elkaar gevoerd waarbij gelijk de Nederlandse taal eens goed geoefend en gebruikt werd.

We kunnen terugkijken op twee geslaagde ochtenden. In Maart tijdens de week van het geld zal Diverz in alle werksoorten weer aandacht besteden aan alles wat te maken heeft met geld. Houdt u ons in de gaten!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.