Sporters O&O in het zonnetje gezet tijdens Finalistenhuldiging

16 december 2013 door Hennie van der Zouw
Sporters O&O in het zonnetje gezet tijdens Finalistenhuldiging

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 14 december heeft in de turnaccommodatie aan de Uilenvliet voor het veertiende jaar op rij de jaarlijkse Finalistenhuldiging van gymnastiekvereniging O&O Zwijndrecht plaatsgevonden. De ruim 110 sporters die in 2013 een finaleplaats hebben behaald, zijn in het bijzijn van wethouder Gerard Slotema extra in het zonnetje gezet. Hun trainers en de juryleden hebben een mooi boeket ontvangen, alsook de sporters die een punt achter hun turnloopbaan hebben gezet.

Vervolgens zijn er in verschillende categorieën de nodige prijzen uitgereikt. Jordi Hagenaar (Nederlands Kampioen op de meerkamp en vier toestellen) is verkozen tot ‘Sportman 2013’, de titel ‘Sportvrouw Turnen Dames’ is voor het tweede jaar op rij naar Naomi Visser gegaan en Mirjana Urosevic mag zich naar aanleiding van haar prestaties ‘Sportvrouw Ritmische Gymnastiek’ noemen. Aanmoedigingsprijzen zijn uitgereikt aan Lance Visser, Esmé van Geldorp en Cheryl van der Perk.

Het NTC Team Pupillen, bestaande uit Luuk Huernink, Jordi Hagenaar, Dennis Swinkels, Bas Vuik en Yuri Visser, is beloond met de titel ‘Sportploeg 2013’. Zij wisten in november jl. de Nationale Team Cup op hun naam te schrijven met een voorsprong van zestien punten. Frank Rijken – deelnemer aan meerdere internationale wedstrijden en goed voor zes medailles tijdens het Nederlands Kampioenschap mag zich een jaar lang ‘O&O Superstar’ noemen. Tot slot heeft de 22-jarige Bart Deurloo een speciaal in het leven geroepen Oevreprijs in ontvangst mogen nemen, onder meer vanwege zijn unieke prestatie tijdens de Wereldkampioenschappen in Antwerpen (veertiende plaats in de meerkamp). 
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.