Geen punten voor Albatros

17 december 2013 door Hennie van der Zouw
Geen punten voor Albatros

ZWIJNDRECHT - Ondanks een tomeloze inzet wist het vlagenschip van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros geen punten te pakken tegen Nieuwerkerk. Ook de reserves en A1 slaagden er niet in te winnen van Nieuwerkerk.

Albatros 1 startte sterk tegen Nieuwerkerk en leidde bij rust dan ook terecht met 12-10. In de tweede helft brak een minder schotvaardige fase aan bij de fanatiek spelende thuisploeg. De wissels konden het tij niet meer keren en Albatros ging strijdend ten onder: 20-23. Albatros 2 legde het net af tegen het fysiek spelende Nieuwerkerk 3: 19-20 en ook A1 kon het niet bolwerken tegen de leeftijdgenoten van Nieuwerkerk/Trekvogels A1. In de tweede helft stokte het scoren en toen liepen de gasten weg van 9-11 naar 9-17. Albatros knokte zich nog wel terug naar een eindstand van 13-18.

Er was wel winst voor het derde en vierde team van Albatros. Albatros 3 verraste koploper Maassluis 3 met 11-15 ondanks een snelle 3-0 achterstand. Via 5-5 bij rust bouwde Albatros in de tweede helft aan een mooie voorsprong. Albatros 4 schudde een achtervolger af en versloeg met de winnende treffer van Mark Visser Excelsior 4: 15-16.

Albatros C1 speelde een superwedstrijd tegen Kinderdijk C1. Via een demarrage net vóór rust leidde de ploeg van Margreet de Bondt met 7-4. De Alblasserdamse ploeg drong nog wel aan, maar de 10-8 van Rick den Otter besliste de wedstrijd.

A2 maakt het weer spannend in de poule met een nederlaag tegen ADO A1 : 10-15. Verder waren er goede overwinningen voor A3, C3 en D3. A3 won met 11-8 van DeetosSnel. C3 pakte punten tegen Vriendenschaar, 4-0 en D3 versloeg Sporting Delta met 6-2. 

Aanstaande dinsdag om 20:30 uur speelt Albatros 1 in de kwartfinales van RTV Rijnmond korfbalcup tegen WION 1 in Rotterdam.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.