Romy den Otter uit Zwijndrecht behaalt 2 gouden medailles op NK Twirl

18 december 2013 door Hennie van der Zouw
Romy den Otter uit Zwijndrecht behaalt 2 gouden medailles op NK Twirl

ZWIJNDRECHT / ALBLASSERDAM - Op 14 en 15 december werden de Nederlandse kampioenschappen Baton Twirling Runner Up gehouden in het topsportcentrum Almere. Romy den Otter van show en twirlgroep Les Fleurettes uit Alblasserdam behaalde hier een gouden medaille op zowel het onderdeel 1 baton “junior runner up” als ook het onderdeel 2 baton “junior runner up”.

Naast deze 2 gouden medailles ontving zij ook2 DC DANCE cadeaubonnen. Als klap op de vuurpijl ging de prijs voor het opvallendste optreden van de dag ook naar Romy den Otter wat betekent dat zij in mei volgend jaar mee mag naar het NBTA Twirlcamp.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.