Zwijndrecht nomineert sportkampioenen

21 september 2010

ZWIJNDRECHT - Na de succesvolle huldiging van vorig jaar, organiseert de gemeente Zwijndrecht ook dit jaar een huldiging voor haar sportkampioenen. We zijn dit jaar op zoek naar de sportman, sportvrouw, het sportteam, het sporttalent en de sportvrijwilliger van het jaar. Op vrijdagavond 19 november zetten we alle genomineerde kandidaten in het zonnetje en maken we de winnaars bekend.

De kampioenen moeten aan een aantal voorwaarden voldoen en een bijzondere sportprestatie hebben behaald tijdens het sportseizoen september 2009 tot en met augustus 2010. Naast de sportprestatie(s) kijkt de jury ook naar de maatschappelijke bijdrage van sporters.

Jurylid gezocht
Een onafhankelijke en deskundige jury selecteert drie personen / teams per categorie. Deze kandidaten maken kans op de titel. Een tweede jury bepaalt uiteindelijk wie de titel krijgt. Voor deze jury zijn we nog op zoek naar één sportieve inwoner die samen met de andere leden de uiteindelijke winnaars kiest. Inwoners die geïnteresseerd zijn kunnen hun persoonlijke motivatie voor deelname tot en met 8 oktober mailen naar sportkampioen@zwijndrecht.nl 

Sport is meer dan bewegen
“Wij hebben de ambitie dat meer van onze inwoners gaan sporten en bewegen. Naast het feit dat sporten en bewegen gezond is voor het lichaam, draagt sport ook bij aan het welzijn van onze inwoners. Je ontmoet mensen en bouwt sociale contacten op. Door middel van een jaarlijkse huldiging willen we op positieve wijze aandacht besteden aan het belang van sporten en bewegen voor kinderen en volwassenen”, aldus wethouder Elbert Vissers.

Op www.zwijndrecht.nl staat meer informatie over de criteria en kan iedereen het aanmeldingsformulier downloaden. Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 oktober via sportkampioen@zwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.