Genomineerde sportkampioenen 2013 bekend

20 december 2013 door Hennie van der Zouw
Genomineerde sportkampioenen 2013 bekend

ZWIJNDRECHT -  Op vrijdag 17 januari 2014 wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de titel: sporttalent, sportteam, sportman, sportvrouw, sportveteraan en team sportveteranen van 2013. Sportverenigingen en inwoners van Zwijndrecht konden tot 1 december sporters voordragen voor deze eretitel.
 
Wethouder Elbert Vissers (Sport): “Als gemeente hebben we sport in de breedte hoog in het vaandel staan. We zijn dan ook trots op alle prestaties en sportieve successen die onze sporters leveren. Wie de namen leest van de genomineerden beseft dat Zwijndrecht zo langzamerhand de titel Sportstad verdient.”
 
Ruim dertig aanmeldingen
De jury, bestaande uit Kirsten Bots (Toppie sportcoach), Kees de Keizer (raadslid Groen Links) en Jan Timmer (sportjournalist van het Kontakt) heeft uit ruim dertig aanmeldingen de volgende sporters genomineerd:
 
Sporttalent
Frank Rijken (turnen)
Dani van IJzendoorn (karate)
Chantalle Zijderveld (zwemmen)
 
Sportteam
Albatros 1e team (korfbal)
NTC Team Jeugd Junior O&O (turnen)
ZBC 97 1e elftal (voetbal)
 
Sportman
Bart Deurloo (turnen)
Kevin Heijstek (honkbal)
Robbin Ooms (karate)
 
Sportvrouw
Haliegh Dolman (baanwielrennen)
Iris Pruysen (atletiek)
Kim Schmid (dressuursport)
 
Sportveteraan
Anja Bezemer (vierdaagse loopster)
Rien Hanselman (softbal)
Bertus Silfhout (fitness)
 
Team Sportveteranen
FitHockey team Derby (hockey) 
 
Huldiging
De feestelijke huldiging vindt plaats op vrijdagavond 17 januari in de Develsteinhal in Zwijndrecht, aanvang 19.00 uur. De organisatie van de huldiging is in handen van vrijwilligers van het Sportplatform en de sportcoaches Toppie en Mattie, in samenwerking met gemeente Zwijndrecht.
Wilt u de huldiging bijwonen, dan kunt u een e-mail sturen naar sport@zwijndrecht.nl onder vermelding van uw naam en het aantal personen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.