Dames Celebration Nederlands kampioen

27 december 2013 door Hennie van der Zouw
Dames Celebration Nederlands kampioen

ZWIJNDRECHT - Op 7 december 2013 heeft Christelijke Muziekvereniging Celebration deelgenomen aan de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap twirlen. Eva Helmink gaf een optreden op het onderdeel Rhythmic Twirl solo. Van de 50 deelnemers is zij op de 22e plaats geëindigd. 

14 en 15 december vonden de Nederlandse Kampioenschappen twirlen in Almere plaats. Ook daar deden de diverse groepen en solisten van Celebration aan mee.
 
Zo behaalde Dianne Kerkhof daar een verdiende zilveren medaille op het onderdeel Super X Strut. Alissa de Vries heeft een bronzen medaille gewonnen op het onderdeel 1 baton solo. Ook hebben er twee teams deelgenomen. Het Dance Team heeft een derde plaats weten te bemachtigen en het Junioren B peloton is geëindigd op een mooie vierde plaats. 
 
Het ensemble, bestaande uit Dianne Kerkhof, Eva Helmink en Alissa de Vries, hebben een gouden medaille behaald op het onderdeel Rhythmic Twirl en zijn hiermee in deze categorie NEDERLANDS KAMPIOEN geworden.
 
De dames, instructie, heel de vereniging is bijzonder trots op deze behaalde resultaten en kunnen terugkijken op een succesvol 2013.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.