Pelikaan C6 kampioen

30 december 2013 door Hennie van der Zouw
Pelikaan C6 kampioen

ZWIJNDRECHT - Na 11 wedstrijden blijkt wel hoe duidelijk Pelikaan C6, onder leiding van trainer Hans Eckhardt,  kampioen is geworden.

Dit team heeft alle najaars wedstrijden gewonnen en ook de laatste wedstrijd op zaterdag 21 december werd met 6-2 gewonnen van Heerjansdam.

Na de wedstrijd werd het kampioenschap dan ook uitbundig gevierd in de kantine van Pelikaan met friet en drinken en een mooie beker. De jeugdcommissie feliciteert de staf en spelers met dit behaalde kampioenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.