Nieuwjaarsreceptie met 2 x 60 jaar lidmaatschap bij Gymnastiekvereniging O&O

06 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Nieuwjaarsreceptie met 2 x 60 jaar lidmaatschap bij Gymnastiekvereniging O&O

ZWIJNDRECHT - In de bomvolle kantine van gymnastiekvereniging O&O werd zaterdag 4 januari de nieuwjaarsreceptie gehouden. In haar speech blikte de trotse voorzitter Pauline den Hartog terug op het jaar 2013. Ze refereerde aan de maar liefst 114 wedstrijdsporters die in de Nationale finales waren doorgedrongen. Uiteraard noemde ze de "klasse" prestatie van Bart Deurloo die 14e wist te worden in de meerkampfinale bij het Wereld kampioenschap. Een ongekende prestatie voor de vereniging, maar zeker ook binnen de Gemeentegrenzen.

De vereniging kijkt in 2014 uit naar de opening van het nieuwe pand die voor 2 en 3 mei a.s. gepland staat. Een prestatie van super formaat wordt daar momenteel geleverd door de vrijwilligers die werken aan de afbouw van de nieuwe turnhal. De aanwezigen waren het roerend met haar eens en bekrachtigden haar woorden met een daverend applaus voor de "klus-opa's" zoals de voorzitter de harde werkers noemde.

Een bijzonder moment tijdens de nieuwjaarsreceptie is altijd de huldiging van de jubilarissen. Dit jaar maar liefst 13 mannen en vrouwen die al vele jaren actief zijn binnen de club.

Een 25-jarig lidmaatschap is er voor Joke Baarda, Rianda Westerlaken, Paula Tubbing, Lia de Miranda, Monique de Winter, Karlijn Overgauw, Lydia Tito en Remon Rooij. Joop Visser sprak ook de 40-jarige jubilarissen toe: Tonny Bisschop, Anneke van Vlaardingen en Marc Leurs.

Tot slot werden Wil in’t Veld-Baan en de huidige secretaris van de club Nel Kortman-Bakker gehuldigd voor hun 60 jarige verbondenheid aan de club. Nel Kortman is niet alleen als vrijwilliger verbonden aan de vereniging maar werkt ook al vele jaren in diverse landelijke werkgroepen en commissies voor de KNGU. Zij ontving de bijpassende speld uit handen van bondsvertegenwoordiger Jimmy van Dijk.

Wil in't Veld werd voor haar jarenlange inzet als vrijwilliger bij de vereniging voorgedragen tot erelid van de vereniging. Dit erelidmaatschap zal op 4 maart a.s. tijdens de algemene ledenvergadering bekrachtigd worden.

Uiteraard was er tijdens de bijeenkomst gelegenheid tot het bezichtigen van het reeds voor groot deel gereed zijde nieuwe onderkomen van de vereniging. Vanaf medio januari a.s. zullen de turntoestellen worden ingehuisd en verankerd, waarna de laatste afwerkklussen gestart kunnen worden.

2014 heeft en geeft een bijzonder goede start voor de club en we kijken met veel interesse uit naar alles wat 2014 dit jaar verder gaat bieden.

Op de foto de beide 60-jaar lid jubilarissen. Links Nel Kortman en rechts Wil in 't Veld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.