Selecties Albatros oefenden tegen Sporting Delta

06 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Selecties Albatros oefenden tegen Sporting Delta

ZWIJNDRECHT - Het eerste speelweekend in het nieuwe jaar begint met weinig competitiewedstrijden bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros. De selectie oefent tegen de selectie van Sporting Delta.

Senioren 6 is het enige seniorenteam dat dit weekend speelt. Zij traden aan tegen Vriendenschaar. In een wedstrijd waar maar weinig doelpunten vielen werden uiteindelijk wel de punten mee naar huis genomen door Albatros, 5-7.

Verder was er winst voor A4, D1, D3, E2 en E3. A4 wint in een spannende wedstrijd met 14-12 van Olympia A2. D1 wint met 7-5 van DeetosSnel en D3 wint met 6-2 van Oranje Wit. Naomi scoort maar liefst 5 van de 6 doelpunten bij D3. D3 ligt goed op koers voor het kampioenschap. E2 verslaat PKC E2 met 3-1 en E3 wint met 7-3 van Korbatjo.

De selectie oefende dit weekend tegen de selectieteams van Sporting Delta. Het eerste team speelt met 21-21 gelijk terwijl het tweede team de reserves van Sporting Delta afdroogt met 8-17.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.