Sv Conventus sterk vertegenwoordigd bij sportfeest Develhal

06 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Sv Conventus sterk vertegenwoordigd bij sportfeest Develhal

ZWIJNDRECHT - Hand- en korfbalvereniging sv Conventus was vrijdag 3 januari sterk vertegenwoordig bij het jaarlijkse sportfeest van de Toppies, dat in combinatie met JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) in de Zwijndrechtse Develhal werd georganiseerd. Tijdens het evenement konden kinderen tussen de 5 en 12 jaar kennis maken met verschillende sporten, waaronder de sporten van sv Conventus.

De maar liefst 150 enthousiaste kinderen die op het evenement afkwamen konden zo kennismaken met de hand- en korfbalsport. Hierbij werden ze begeleid door de betrokken jeugdleden die Conventus rijk is en hun enthousiasme voor hun sport over wilden brengen. Na afloop van de clinics werden de deelnemende kinderen bedankt voor hun inzet met een speciale sv Conventus bidon en een kleurplaat of sticker van de vereniging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.