PvdA: Wedstrijd voor jonge rappers

07 januari 2014 door Hennie van der Zouw
PvdA: Wedstrijd voor jonge rappers

ZWIJNDRECHT - De PvdA organiseert voor jonge Rappers uit Zwijndrecht een rap wedstrijd. De jongeren moeten een rap maken over één of meerdere punten van het 10 puntenplan van de PvdA en dat op een filmpje zetten. Op 25 januari 2014 om 20.00 uur in 't Hof mogen zij dat presenteren en zal een jury prijzen uitreiken aan de beste drie Rapper(s).

Nathalie Pontilius, jongste kandidaat van de PvdA voor de verkiezingen zal de jongeren begeleiden. Vrijdag 20 december 2013 was er een Hip Hop Takes dat door Love Respect is georganiseerd. Daar is de wedstrijd aangekondigd door Bert Exoo (lijsttrekker PvdA) en André Veth ( campagneleider). We hebben al 11 inschrijvingen van Rappers voor de PvdA rap-wedstrijd.
Voor meer informatie, zie: www.zwijndrecht.pvda.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.