Tessa Vroomen regiokampioene Ritmische Gymnastiek

13 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Tessa Vroomen regiokampioene Ritmische Gymnastiek

ZWIJNDRECHT - Bij de in Spijkenisse gehouden regiokampioenschappen ritmische gymnastiek eiste Tessa Vroomen, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O,  bij de Pré-junioren-B  met 15,833 pnt.  de regiotitel voor zich op.

In de Benjaminklasse werd het koppel Faya van Berkel en Lente Zwaal met hun touwcompositie knap tweede. Lente completeerde het geheel door individueel in deze klasse derde te worden met haar oefening zonder gereedschap.

Bij de senioren-B miste Cynthia Bezemer met haar vierde plaats net het ereschavot, evenals Fenne Dijkstra met een gelijk resultaat bij de Pré-junioren-B. Fenne werd op de hielen gevolgd door haar zus Mea die zich als vijfde rangschikte. In deze klasse werden verder  Tessa va de Bergh 8ste en Ilse van Dam 15de.

Bij de Junioren-A noteerde Noa Reijmers een 6de en Estée Kraaijeveld een achtste plaats. Tot slot eindigden bij de Junioren-B Lynn Stok op een 7de, Isa van Andel op een 10de tiende, Céline van Wassenhove op een 12de en Mirjana Urosovic op een 15de plaats.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.