HSV Zwijndrecht wint groot bedrag uit ‘De Hoge Hoed’

17 januari 2014 door Hennie van der Zouw
HSV Zwijndrecht wint groot bedrag uit ‘De Hoge Hoed’

ZWIJNDRECHT - Voor het tweede keer in 2 jaar is het wedstrijdsecretaris van de Softbalafdeling, Niek Ooijevaar, gelukt om een groot sponsorbedrag voor Honk –en Softbalvereniging Zwijndrecht, via de zogenaamde ‘ Hoge Hoed Loterij’ binnen te halen.

Ooijevaar, die Businessmanager Breakbulk is binnen het havenbedrijf Rotterdam was heel blij met de toezegging: ’Havenbedrijf Rotterdam ondersteunt, in het kader van Maatschappelijk verantwoord ondernemen, plaatselijke verenigingen in de regio Groot Rotterdam. De medewerkers van het Havenbedrijf Rotterdam mogen 1 keer per 2 jaar een verzoek indienen voor deze ondersteuning en kunnen hiermee € 1.000,- voor hun vereniging verdienen. De medewerker die dit indient moet een functie bekleden binnen de vereniging en moet ook lid zijn.

Verder geeft de persoon in kwestie aan waarvoor dit geld nodig is en onderbouwd dit. Dit jaar waren er 69 aanvragen ingediend en was ik voor de 2e maal de gelukkige om dit geld voor HSV Zwijndrecht binnen te halen’  Voorzitter Gerard Vaandrager is erg in zijn nopjes met dit grote bedrag:
’ Voor HSV Zwijndrecht zijn dit gouden giften.

We zijn dankbaar dat Niek dit weer voor elkaar heeft gekregen. Ons hoofdveld wordt op dit moment gerenoveerd. We hebben daarom een mooie bestemming voor het geld. We besteden het geld aan prachtige nieuwe dug-outs en een sproei installatie’.

Op de foto staan voorzitter van HSV Zwijndrecht Gerard Vaandrager die de cheque van €1000,- in ontvangst neemt van Niek Ooijevaar.

Foto: A. Thuss-Moes.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.