O&O turnster Deandra de Camps verovert een zilveren medaille

20 januari 2014 door Hennie van der Zouw
O&O turnster Deandra de Camps verovert een zilveren medaille

ZWIJNDRECHT - Zaterdag heeft de meisjesselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in Amsterdam goed gepresteerd bij de plaatsingswedstrijden individueel toestelturnen van het district Zuid-Holland.

Alle deelnemende meisjes wisten zich te plaatsen voor de volgende ronde richting het Nederlands kampioenschap.

Bij de pupillen-2-N2  turnde Deandra de Camps zich met 52,275 pnt. knap naar het zilver. Haar clubgenote Caitlin van de Graaf miste in deze zelfde categorie met 51,200 pnt. net het podium en kwam als vierde uit de strijd.

In de categorie instap N2 was het met meer dan honderd deelneemsters dringen geblazen. De O & O-turnsters wisten zich daarbij goed staande te houden. Het best kwam uit de strijd Anna Rosmulder. Zij werd in de meerkamp met 47,825 zevende. Op sprong met 13,025 pnt. zelfs derde. Suzanne van Alebeek en Milou van Schijndel plaatsten zich in deze klasse eveneens voor de volgende ronde.

Jente van de Kruk maakte het plaatje compleet. Zij kwam uit in de categorie jeugd-1 N3 en haar negende plaats met 46,525 pnt. was voldoende voor de doorstroming.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.