Terugkeer damesvoetbal bij Groote Lindt

20 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Terugkeer damesvoetbal bij Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, het damesvoetbal keerde officieel terug bij voetbalvereniging Groote Lindt. Al enkele maanden waren De Lindt Ladies in training ter voorbereiding op de voorjaarscompetitie.

De Ladies begonnen met een thuiswedstrijd tegen VDL VR2 uit Maassluis. Deze spannende wedstrijd ging uiteindelijk nipt met 3-4 verloren. De Lindt Ladies werden na afloop getrakteerd op een overheerlijke 'welkom terug taart' en konden zo met deze lekkernij de wrange smaak van de nederlaag weg spoelen. Komende zaterdag spelen De Lindt Ladies uit bij HBSS VR1 in Schiedam. Voor informatie over het dames voetbal en aanmeldingen volstaat een mailtje naar dames@grootelindt.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.