Reconstructie Ringdijk

22 april 2013

ZWIJNDRECHT - Van april tot en met augustus wordt de Ringdijk in fases gereconstrueerd. Tijdens het werk wordt het doorgaande verkeer via de Koninginneweg en de Laan van Walburg geleid. Tot en met 25 april is de rotonde Ringdijk/Lindtsedijk en het aansluitende deel van de Ringdijk tot en met Scheepmakerij afgesloten.

In de loop van 26 april is de rotonde gereed en er dus weer verkeer mogelijk van bijvoorbeeld de Lindtsedijk naar de Burgemeester de Bruïnelaan en vice versa. Vanaf 26 april is de Scheepsmakerij en aansluitend de Jollensteiger vanaf de rotonde bereikbaar. Ook het gebied achter de Jollensteiger is bereikbaar via dezelfde ontsluiting.

Het gedeelte  van de Ringdijk tussen Scheepmakerij en Lindelaan blijft afgesloten. Vanaf 1 mei gaan wij verder met het aansluitende deel tussen de Lindelaan  tot en met het Maasplein. Het Veerplein blijft bereikbaar. Het Maasplein is via het Veerplein bereikbaar. Verkeer wordt met borden omgeleid.  

 
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.