Geen vrachtwagenparkeerplaatsen meer op de Ringdijk

11 september 2013
Geen vrachtwagenparkeerplaatsen meer op de Ringdijk

ZWIJNDRECHT - De afgelopen maanden heeft de gemeente de Ringdijk opnieuw ingericht. Bij de nieuwe inrichting is besloten geen vrachtwagenparkeerplaatsen meer terug te laten komen.

Dat past binnen het gemeentebeleid om in woonwijken vanwege de overlast geen vrachtwagens te laten parkeren, maar alleen toe te laten op door het college aangewezen plaatsen.

Zo is er een grote afsluitbare vrachtwagenparkeerplaats op bedrijventerrein de Geer. Ook op andere bedrijventerreinen in Heerjansdam en Zwijndrecht zijn met borden aangewezen vrachtwagenparkeerplaatsen.

Afgelopen periode heeft de gemeente geconstateerd dat vrachtwagens toch nog parkeren op de Ringdijk, terwijl dat niet meer toegestaan is. De politie bekeurt regelmatig vrachtwagens die toch parkeren op de Ringdijk

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.