Feestelijke aandacht voor afgeronde projecten helaas verregend

23 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Feestelijke aandacht voor afgeronde projecten helaas verregend

ZWIJNDRECHT - Vanochtend, 23 januari 2014 was er feestelijke aandacht voor de in 2013 afgeronde herinrichtings- en saneringsprojecten in Zwijndrecht.

De werkzaamheden voor de projecten Herinrichting Ringdijk, Sanering voormalige gasfabriekterrein Onderdijkserijweg (beter bekend als Dijkpark) en het Fietspad Onderdijkserijweg zijn in 2013 afgerond.

De oplevering van deze projecten werd op feestelijke wijze gevierd. Na een wandeling langs de projectgebieden, onder leiding van wethouder Aaike Kamsteeg (Projecten) was er een informeel samenzijn. Helaas werd de feestelijkheid wel wat ontsierd door de gestaag vallende regen.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.