Rosalie van de Berg wint gouden plak op plaatsingswedstrijd

27 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Rosalie van de Berg wint gouden plak op plaatsingswedstrijd

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap ritmische gymnastiek C-lijn heeft Rosalie van de Berg, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, goede zaken gedaan. Rosalie wist bij de in Woudrichem gehouden tweede plaatsingswedstrijd in de Benjamincategorie als eerste uit de strijd te komen. In een groot deelnemersveld pakte zij met 15,467 pnt. overtuigend het goud. Marit Parel werd in deze klasse zevende en Amy Koedoot negende.

Bij de Pre-junioren noteerde Merel den Heeten een vijfde plaats en eindigde Celeste Kniestedt in de middenmoot.

De O & O-RG-selectie heeft ook haar clubkampioenschappen verwerkt. Onder grote publieke belangstelling turnden de turnsters een tweekamp. Na een spannende en sportieve strijd werd het goud omgehangen bij Noa Reijmers, Lente Zwaal, Cynthoa Bezemer, Isa van Andel, Tessa de Vroomen, Merel den Heeten, Rosalie van de Berg, Manou van Berkel.

Op de tweede plaats eindigden Estée Kraaijeveld, Faja van Berkel, Celine van Wassenhove, Mea Dijkstra, Celeste Kniestedt, Amy Koedoot, Jada Snikkers.

Als derde kwamen uit de strijd Larissa den Otter, Miriana Urosevic, Fenne Dijkstra, Marit Parel, Iris Mallon

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.