Officiële opening door Burgemeester Dominic Schrijer van Ontmoetingscentrum Pruylenborg

31 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Officiële opening door Burgemeester Dominic Schrijer van Ontmoetingscentrum Pruylenborg

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer opende vandaag, vrijdag 31 januari het nieuwe ontmoetingscentrum aan de Pruylenborg. De Pruylenborg is een plek waar de bewoners van de Pruylenborg en bewoners uit de wijk Walburg met elkaar in verbinding kunnen komen.

Het ontmoetingscentrum biedt bewoners de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De vrijwilligers van Pruylenborg en Trivire zijn trots op het prachtige resultaat en willen dat graag met elkaar vieren.

De openingsverrichting werd door de burgemeester tezamen met bestuurder de heer W (Wim) van der Linden van Trivire gedaan.

 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.