Cynthia Kroon wint zilver tijdens regiowedstrijden turnen

03 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Cynthia Kroon wint zilver tijdens regiowedstrijden turnen

ZWIJNDRECHT - Bij de in Amsterdam gehouden regiowedstrijden van Zuid-Holland-Zuid individueel toestelturnen voor dames werd de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O vertegenwoordigd door Cynthia Kroon.

Cynthia bond de strijd aan in de seniorcategorie van de derde divisie en wist met een totaalscore van 44,600 pnt. het zilver voor zich op te eisen. Zij bouwde dit puntentotaal op met 10,950 op brug ongelijk (de hoogste score van de gehele wedstrijd), op sprong 11,400, op balk 11,10 en op vloer 11,15 pnt.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.