Helaas geen punten voor korfballers van CKV Albatros 1, 2 en 3

03 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Helaas geen punten voor korfballers van CKV Albatros 1, 2 en 3

ZWIJNDRECHT - Het eerste en tweede van Albatros namen het zaterdag 1 februari op tegen het Zeeuwse Tjoba. Albatros 1 maakte een goede start en nam de eerste helft al snel een 3-0 voorsprong. De thuisploeg zag de Zeeuwen gevaarlijk dichtbij komen, maar bleef de wedstrijd leiden. Voor rust werd de spanning nog even opgevoerd met een gelijke stand van 11-11. Maar in de laatste twee minuten sloeg Albatros nog een gat van twee doelpunten (14-11). De tweede helft begon tevens met een treffer van het vlaggenschip, maar vanaf daar ging het bergafwaarts. Fouten aan de kant van Albatros zorgde voor een inhaalslag van Tjoba. Met een verschil van vijf doelpunten braken de laatste minuten aan op de klok. Waarna de ploeg uit Zeeland er met een uitslag van 22-26 van door ging.

Albatros 2 was kanloos tegen Tjoba 2. De gehele wedstrijd hikte de thuisploeg tegen een achterstand aan, mede door een zeer matig scorend vermogen. Tjoba speelde de wedstrijd op het gemak uit en won met tien doelpunten verschil van het tweede: 10-20.

In Krimpen aan den IJssel streden Albatros 3 en 4 tegen KOAG. Albatros 3 kwam al snel op een achterstand terecht, die ze de gehele wedstrijd niet meer bij konden benen. De korf wisten ze in tegenstelling tot KOAG maar lastig te vinden. Met een eindstand van 20-11 liet Albatros twee punten liggen. Albatros 4 maakte een vliegende start tegen KOAG 4 met een 0-6 voorsprong. Deze werd tot rust nog netjes uitgebreid naar 4-12. De tweede helft liet de Zwijndrechtse ploeg de kansen een beetje liggen, maar bleef nog altijd op een ruime voorsprong staan. Albatros won de wedstrijd op het gemak met 11-18, waardoor het vierde nog altijd haar koppositie in de competitie weet te behouden.

Albatros A2 pakte thuis tegen Vriendenschaar (H) A2 twee punten. Met 13-11 stuurde zij de ploeg terug naar Hardinxveld- Giessendam. Albatros B1 had het moeilijk in de wedstrijd tegen DeetosSnel B2. De Dordtenaren waren veel te sterk voor Albatros. Met 8-17 vetrokken zij uit te Develsteinhal.
Na de overwinning op Sporting Delta C2 wordt het kampioenschap voor Albatros C1 steeds beter zichtbaar. C1 klopte de ploeg uit Dordrecht ruim met 16-7. Tevens was er winst voor Albatros C2. In Papendrecht versloegen zij PKC/Hagero C4 na een sterke tweede helft met 2-6. Gelijkspel was er afgelopen zaterdag voor Albatros 6, A4, C5 en D4. Albatros E1 en E3 wonnen beiden met 3-4 uit tegen PKC/Hagero E1 en ADO E3.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.