Margrietschool heeft een nieuw uiterlijk

10 februari 2014

ZWIJNDRECHT - Alle leerkrachten, leerlingen en ouders van de Margrietschool hebben samen op een feestelijke manier nieuwe naamborden van de school in gebruik genomen. Ook werd een nieuwe vlag gehesen met daarop de pakkende, nieuwe slogan: aandacht voor jou! De oudste en de jongste leerling van de school onthulden samen met directeur Martin Wervenbos de nieuwe borden.

De Margrietschool is hierdoor beter herkenbaar, ook vanaf de rotonde aan het einde van de Koninginneweg. Elk kind is met een knipperende reflector, met de nieuwe slogan erop, nog eens extra in de spotlights gezet. 
 
De Margrietschool is een goede, gezellige school met een duidelijke verbindingsfunctie voor de wijk, waar kinderen met diverse achtergronden zich thuis voelen. Net als de andere PCOAZ scholen verzorgt de Margrietschool excellent onderwijs voor kinderen op hun eigen niveau vanuit een protestants-christelijke levensbeschouwing. Leerkrachten zijn enthousiast en betrokken. In de klas, maar ook daarbuiten, geeft de school alle kinderen en hun ouders de aandacht die ze nodig hebben: aandacht voor jou! 
De eindscore van de school ligt gemiddeld altijd op of boven het landelijke gemiddelde dat de onderwijsinspectie hanteert.  
 
Met de reflectoren wordt ingespeeld op een verbeterpunt uit de ouderenquête. Ouders vinden een veilige verkeersroute belangrijk in de drukke omgeving van de school. Met de reflectoren wil de Margrietschool benadrukken dat leerlingen in ieder geval zelf kunnen werken aan een goede zichtbaarheid in het verkeer. Ook in de klas wordt hieraan aandacht besteed, natuurlijk weer met behulp van de nieuwe slogan. Met reflectoren op je jas, tas of fiets, trek je de aandacht en kom je veiliger op school!
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.