Klein competitieweekend bij Albatros

17 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Klein competitieweekend bij Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 15 februari was er maar een klein competitieweekend bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros. Opvallend waren de grote uitslagen voor de E-jeugd.

Zowel E1 als E2 wisten ruim te winnen van Sporting Delta en 2 punten mee naar Zwijndrecht te nemen. E1 won met 1-9 van Sporting Delta E1 en E2 won met 0-8 van Sporting Delta E2. Ruime winst was er ook voor F1, dat met maar liefst 12-4 van PKC won.

Een spannende wedstrijd was er voor het 5e. Bij winst was er nog zicht op het kampioenschap, bij verlies was de directe tegenstander RWA kampioen. Beide ploegen gingen gelijk op, maar bij rust stond RWA net een puntje voor. Na rust wist Albatros snel terug te komen naar een voorsprong van 2 punten. Helaas wist RWA weer op gelijke hoogte te komen en eindigde de wedstrijd in een gelijk spel, 11-11. Dit zorgde ervoor dat RWA kampioen is en het voor Albatros heel lastig wordt om nog op gelijke hoogte te komen.

In een zeer spannende wedstrijd heeft A4 ook weer 2 punten weten te pakken. Er werd met 7-8 gewonnen van Olympia. A4 houdt hierdoor nog zicht op het kampioenschap.

Dinsdag 25 februari vindt de finale van de RTV Rijnmond korfbalcup plaats in de DeetosSnelhal. Het vlaggenschip zal het in deze finale opnemen tegen de bovenin meedraaiende hoofdklasser KCC/Delta logistiek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.