Ombudsteam PvdA in Zwijndrecht van start

03 december 2013
Ombudsteam PvdA  in Zwijndrecht van start

ZWIJNDRECHT - De PvdA in Zwijndrecht is gestart met een ombudsteam. De PvdA heeft meer dan 130 lokale PvdA-ombudsteams actief in steden en dorpen, en dat worden er steeds meer. In deze teams staan vrijwilligers binnen én buiten de partij klaar om mensen te helpen met 'kleine problemen'. Noem ze klein, maar het gaat hier wel om grote ergernissen: overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek, gebrekkige huisvesting, allemaal zaken die mensen dagelijks raken.

Het ombudswerk richt zich niet alleen op klachten over overheidsinstanties, maar wij kunnen je ook op weg helpen als je niet goed weet bij welke instantie je moet aankloppen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een geschil met gemeente, bank, fiscus of ziekenhuis.

Gea Alderliesten, Nelleke van Ree en André Veth vormen samen het team van het ombudswerk in Zwijndrecht. Het ombudsteam is elke vrijdagmiddag van 13.30 tot en met 17.30 uur te bereiken via tel.nr. 0681678974 en u kunt ook mailen naar: ombudsteam.pvdazwijndrecht@gmail.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.