Diploma's voor eerlijk spel tijdens 'Klaar voor de start'

21 februari 2014 door Ad van Herk
Diploma's voor eerlijk spel tijdens 'Klaar voor de start'

ZWIJNDRECHT - Woensdag 19 februari was weer een mooie middag met Powerzone in Xiejezo buurthuis. Het thema was: 'Klaar voor de start’ de kinderen hebben enthousiast deel genomen aan activiteiten zoals: voetballen, estafettes lopen, trefballen en knutselen.

Deze dag konden de kinderen een diploma voor goed en eerlijk teamspel behalen en alle kinderen kregen na afloop een medaille. 

Wij hopen om alle kinderen weer blij te maken op 30 april 2014, tijdens de volgende Powerzone aan de Jupiterstraat in wijk Noord.  
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.