Fotowedstrijd US Cars Jong & Oud Zwijndrecht op Koningsdag 2014

06 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Fotowedstrijd US Cars Jong & Oud Zwijndrecht op Koningsdag 2014

ZWIJNDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT - Dit jaar wordt voor de 7e  maal een rondrit georganiseerd met oude en nieuwe Amerikaanse auto’s door Zwijndrecht en H.I.Ambacht.

In deze vaak zeer fraaie auto’s zullen zoals gebruikelijk mensen met een beperking meerijden. De ervaring leert dat het deelnemen aan de rit wordt ervaren als een feest, meerdere deelnemers komen jaar in jaar uit terug. Omdat dit de eerste maal is dat de rit op Koningsdag (26 april 2014) wordt verreden heeft de organisatie besloten als extra een fotowedstrijd te organiseren.

Van de deelnemers aan de fotowedstrijd wordt gevraagd de ‘dynamiek’ van het evenement vast te leggen door bij voorkeur een foto te maken langs de route, die door Zwijndrecht en H.I.Ambacht voert. De eerste prijswinnaar krijgt de winnende foto op linnen en een dinerbon voor 2 personen, beschikbaar gesteld door Verhage Fast Food. Meer informatie over de route van de rondrit en de deelname aan de fotowedstrijd zijn te vinden op onze Facebookpagina.

Facebookpagina: www.facebook.com/uscarsjongenoud

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.