Politie zoekt autobestuurster na aanrijding Karel Doormanlaan

07 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt autobestuurster na aanrijding Karel Doormanlaan

ZWIJNDRECHT - De politie is op zoek naar een bestuurster van een blauwe personenauto. Een 15-jarig meisje uit Zwijndrecht stak met haar fiets de Karel Doormanlaan in Zwijndrecht vanuit de richting van de Tollenstraat. Dat was op woensdagavond 5 maart 2014 net voor 21.00 uur.

Het meisje was al voor tweederde de weg over toen ze zag dat er een blauwe auto aankwam. Achter het stuur zat een bestuurster van ongeveer 40/50 jaar met bruin haar tot op de schouders. De auto reed het meisje aan die hierdoor viel. De blauwe auto reed door. Wel stopte er een andere auto en de bestuurder vroeg aan het slachtoffer hoe het ging. Het meisje ging al hinkelend naar huis. Ze had letsel aan haar rechter voet. In het achterwiel van de fiets zat een slag. De politie zoekt de autobestuurster of getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek. Ze kunnen bellen met het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.