Ivo Opstelten wisselt van gedachten met bewoners over de standpunten van de VVD

10 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Ivo Opstelten wisselt van gedachten met bewoners over de standpunten van de VVD

ZWIJNDRECHT / PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 8 maart bracht minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie om ongeveer 13.00 uur een bezoek aan Zwijndrecht en daaropvolgend aan Papendrecht.

Minister Ivo Opstelten (VVD) van Veiligheid en Justitie bracht een bezoek aan Zwijndrecht om met de inwoners van gedachten te wisselen over de standpunten van de VVD. Verder ging de minister in gesprek met betrokkenen van het zogenaamde zakkenrollersteam en het wijkpreventieteam Nederhoven. Een aantal kandidaten van de VVD Zwijndrecht was actief betrokken bij dit initiatief.

De locatie van het bezoek van Minister Opstelten was het Winkelcentrum Kort Ambacht.

Op dezelfde zaterdag 8 maart, kwam Minister Ivo Opstelten ook naar Papendrecht om met de inwoners van gedachten te wisselen over de standpunten van de VVD en om zo de lokale campagne te ondersteunen. Uiteraard was de portefeuille van de minister het belangrijkste thema van gesprek tijdens het bezoek.

Het bezoek van de minister vond vanaf 14.15 uur plaats aan de Gerard Dousingel te Papendrecht.

 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.