Wederom 2 kampioenen bij Albatros

10 maart 2014
Wederom 2 kampioenen bij Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag zijn er nog twee teams toegevoegd aan het rijtje kampioenen bij de Zwijndrechtse korfbalverenging CKV Albatros. Senioren 5 en C1 wonnen afgelopen zaterdag en werden daardoor de beste uit hun poule.

Senioren 5 had de hoop op het kampioenschap eigenlijk al opgegeven, maar geheel onverwacht verloor concurrent RWA, waardoor bij winst alsnog een feestje gevierd zou kunnen worden. Senioren 5 trad aan tegen het laatst geplaatste Korbis en won gemakkelijk met 19-5. De taart en bloemen konden dus in ontvangst genomen worden.

Er waren ook bloemen en taart voor C1. C1 speelde een goede wedstrijd tegen DVS’69 C1 en won met 11-2, waardoor het kampioenschap een feit was. 

D1 kon vorige week al een feestje vieren, maar liet afgelopen zaterdag zien de echte kampioen te zijn. Met een 7-11 overwinning op DeetosSnel is D1, net als op het veld, de ongeslagen kampioen met 20 punten uit 10 wedstrijden.

Albatros 1 moest tegen de topploeg DSC. DSC kon bij winst op Albatros het kampioenschap gaan vieren. De wedstrijd begon wat stroef, maar Albatros kon nog aardig mee, maar toen het score bord niet de juiste score aangaf (9-11), besloot de scheidsrechter ten onrechte alleen het doelpunt van Albatros terug te draaien. DSC maakte hier optimaal gebruik van en ging met een ruim verschil rusten. Albatros kwam er in de tweede helft niet meer aan te pas en verloor met 20-29. De reserves kwamen moeilijk op gang, maar in de tweede helft leken de mannen van Albatros bijna niet meer mis te kunnen schieten, 22-10. Helaas won concurrent Tempo van Vriendenschaar waardoor de reserves ondanks de 12 punten en een positief doelsaldo toch degradeert. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.