Kwartfinale turnen jongens-heren.

10 maart 2014
Kwartfinale turnen jongens-heren.

ZWIJNDRECHT - Bij de in Breda gehouden eerste NK-kwartfinale individueel toestelturnen voor jongens en heren heeft een groot aantal jongens van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O zich weten te plaatsen voor de halve finale.

In de pupilcategorie van de talentendivisie wist Jordi Hagenaar zich knap naar de tweede plaats te turnen. Hij pakte het zilver met een fraaie score van 102,35 pnt. 
In de eerste ranch van de jeugdklasse kwam Kevin van Sonsbeek als eerste uit de strijd. Zijn score kwam uit op 64,90 pnt.  Damian Scheper eindigde in deze categorie met 64,05 pnt.  op de derde plaats. 
 
Verder drongen tot de halve finale door Jordy Hagestein en Thomas Kok (beiden junior-I – 2de div.)
Koen Kappetijn, Jelle van de Lans, Luuk van Waaij en Björn Bakker (allen jeugd – 3de div.), Antwan Put, Wouter Berger en Paul de Jongh (allen pupil – 3de div.), Daniel Qualm (benjamin – tal.div.), Devin Geurts (junior-II – 3de div.), Rens Hoofs (junior-I – 3de div.)
 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.