Finaleplaatsen voor Ashley Soares en Gwen Bakker

10 maart 2014
Finaleplaatsen voor Ashley Soares en Gwen Bakker

ZWIJNDRECHT- Bij de in Hellevoetsluis gehouden tweede jongtalentenwedstrijd hebben Gwen Bakker en Ashley Soares, beiden lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, zich weten te plaatsen  voor de finalewedstrijd van 13 april.

Beide meisjes turnden in de pre-instapklasse een constante wedstrijd. Asley wist zelfs de hoogste score van 12,85 pnt. op de brug te turnen.
De eindscore van Asley kwam uit op 46,45 pnt. en van Gwen op 41,15 pnt.
 
Bij de mini’s kwamen Elise Vogelaar en Yousra Azouagh tot actie. Elise turnde 46,45 pnt. bijeen en Yousra 42,425 pnt. Zij hebben geen finale.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.