Henk Mirck: "Scholen en Verenigingen kunnen ECO-Supporter worden"

11 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Henk Mirck: "Scholen en Verenigingen kunnen ECO-Supporter worden"

ZWIJNDRECHT - Wethouder Henk Mirck meldt vanochtend 11 maart het volgende op zijn facebook-pagina:

"Het Algemeen Dagblad -de Dordtenaar- heeft vandaag maar weer een half verhaal geplaatst en daarbij een verkeerd -negatief- beeld neergezet.

"Enfin, het ophalen huis aan huis van kunststof afval door verenigingen is dus niet rendabel. Maar waar de krant niet over schrijft is dat scholen en verenigingen ECOsupporter kunnen worden. Bij hun gebouw komt dan een inzamelstation voor andere afvalstromen waar de scholen en verenigingen extra inkomsten mee kunnen genereren".

"Geïnteresseerde scholen en verenigingen kunnen bij mij informatie inwinnen", aldus wethouder Henk Mirck. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.