Het eerste album van Nehemia Music ‘Dichterbij’ verschijnt 21 maart 2

14 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Het eerste album van Nehemia Music ‘Dichterbij’ verschijnt 21 maart 2

ZWIJNDRECHT - Op 21 maart 2014 verschijnt het eerste aanbiddingsalbum van Nehemia Music met als titel ‘Dichterbij’. Het live album bestaat uit tien Nederlandstalige aanbiddingsnummers uitgevoerd door ‘Passionate’, één van de worshipbands van Nehemia Ministries in Zwijndrecht. Op het album staan nummers van onder andere Bethel Music, Jesus Culture en Hillsong.

Dichterbij
Dichterbij is het eerste album dat Nehemia Ministries uitbrengt. Op het album staan nummers als ‘Yahweh’, ‘Ik wil meer van U’, ‘Glorious’ en ‘U bent goed’. “Wij spelen met onze band vaak op conferenties, themadagen en in onze eigen gemeente. Daar spelen we aanbiddingsliederen die we hebben vertaald uit het Engels. We kregen vaak de vraag waar de liederen vandaan kwamen en of andere kerken deze ook konden zingen. We hebben toen besloten om iets met die vraag te doen en zelf een live album op te nemen”, zegt Marlies Zwaan, aanbiddingsleidster van Passionate.

Lofprijs en aanbidding
Het album is een mix geworden van lofprijs en aanbidding. “We hebben vooral gekeken naar welke liederen aanslaan bij ons in de gemeente en daaruit hebben we een selectie gemaakt. We hebben gekozen voor liederen met diepgang, want we willen geen ‘liedjes zingen’, maar hebben een diep verlangen om God met ons hele hart te aanbidden, aldus Marlies Zwaan.

De nummers op het album lenen zich perfect voor de samenzang tijdens samenkomsten, maar ook voor aanbidding in het persoonlijke leven. Het album is live opgenomen tijdens twee samenkomsten, waarbij er veel ruimte is geweest voor vrije aanbidding.

Het album verschijnt op vrijdag 21 maart tijdens de landelijke FMF Conferentie in Zwijndrecht.

Beluister het nummer ‘Dichterbij’ alvast op www.nehemiamusic.nl.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.