Nieuwe cursus IVN schoolgidsen gestart met enthousiaste cursisten

17 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Nieuwe cursus IVN schoolgidsen gestart met enthousiaste cursisten

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 13 maart is de IVN schoolgidsencursus van start gegaan in ’t Weetpunt te Zwijndrecht.

Iedereen heeft kennis gemaakt met de examinator Johan Booij en met de Voorzitter S.N.& L.Z.Waard Wim Los.

Schoolgidsen Geno en Francina waren aanwezig om alles over de praktijk te vertellen. Geno heeft alle stage plaatsen ingevuld. En de eerste praktijkles in het Arboretum was zaterdag 15 maart al een groot succes.

De IVN schoolgidsencursus is van start gegaan met 8 super gemotiveerde cursisten. Daar zijn we blij mee, want we kunnen straks nog veel meer jeugd de natuur in krijgen als deze cursisten in Juli geslaagd zijn.

Op het eiland Sophiapolder en op de Hooge Nesse kunnen we de jeugd dan nog veel meer natuur aanbieden.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.