Turners scoren goed in NK-kwartfinale

24 maart 2014
Turners scoren goed in NK-kwartfinale

ZWIJNDRECHT - Bij de in Waddinxeveen gehouden tweede kwart finale individueel toestelturnen heren heeft de jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O opnieuw goede zaken gedaan. Op één na wisten alle turners door te dringen  tot de halve finale.

In de jeugdklasse van de eredivisie voert Bradley Noordzij de ranglijst aan. Bradley turnde een zeer solide toernooi en wist met overtuiging het goud voor zich op te eisen. Zijn eindscore kwam uit op 61,00 pnt. Zijn clubgenoot Sjoerd van Veldhuizen pakte met 57,55 pnt. het zilver. Martin Mange werd zesde, Wesley de Haas zevende, Gijs Peeters tiende. 
Bij de junioren-II van de eredivisie was er eveneens eremetaal voor de O & O-turners. Jens van der Helm kreeg met 60,55 pnt. het zilver omgehangen en Thijs Oosterling het brons.
Dyon Purperhart turnde zich bij de junioren-I van de eerste divisie in de prijzen. Dyon lag met 68,70 pnt. beslag op het zilver. Een gelijk resultaat werd behaald door Martijn de Veer  bij de pupillen van de talentendivisie. Hij werd tweede met 104,85 pnt. 
Tot slot was er ook zilver voor Thomas van der Helm. Hij bond de strijd aan in de jeugdcategorie van 2de divisie. Zijn eindscore bedroeg 66,00 pnt.
Verder drongen tot de halve finale door Dennis Swinkels, Bas Vuik, Yuri Visser, Jarien Fokkens (allen pupil – 1ste div.), Björn Nelemans, Luuk Huernink, Tom Feddema (allen jeugd – 1ste div.), Mitchel de Haas, Lance Visser, Joas van Waardenberg, Frank Scheffer (allen instap – 1ste div.), Remy Makram (junior-II – 1ste div.), Erik Gàl (senior – 1ste div.), Christiaan Visser (instap – 2de div.)
Danny de Lange (senior- 2de div.) moest deze kwart finale als eindstation zien.
 
Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.