Cynthia Kroon districtkampioen

24 maart 2014
Cynthia Kroon districtkampioen

ZWIJNDRECHT - Cynthia Kroon, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, is zaterdag in Amsterdam districtskampioen individueel toestelturnen geworden van het district Zuid-Holland.

Cynthia kwam uit in de seniorcategorie van de derde divisie. Zij lag overtuigend beslag op het goud met een fraai puntentotaal van 45,800 pnt. Deze eindscore bouwde zij op uit 12,05 pnt. voor vloer, 11,85 voor sprong , 10,65 pnt. voor brug ongelijk en 11,25 pnt. voor balk. Met dit resultaat zette Cynthia haar naaste concurrent op een afstand van 2,50 pnt..
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.