Groote Lindt geeft opnieuw voorsprong in slotfase weg.

24 maart 2014
Groote Lindt geeft opnieuw voorsprong in slotfase weg.

ZWIJNDRECHT - Uit bij Groot-Ammers heeft Groote Lindt niet weten te winnen. In  de slotfase maakten de gastheren de verdiende gelijkmaker; 1-1

Groote Lindt kwam reeds in de beginfase goed weg toen Groot Ammers via een snelle aanval de paal raakte. Een minuut later was het wel raak toen Donovan Carolus een individuele actie keurig in de verre hoek afrondde. En zo was het reeds 0-1 na vier minuten spelen. In een verder gelijkopgaande eerste helft raakte Groot-Ammers nog een keer de lat maar bleef Groote Lindt ook gevaarlijk. In de score kwam echter geen verandering meer en de ruststand was dus 0-1. 
 
Het beeld van de eerste helft zagen we in de tweede helft niet meer terug. Aanvankelijk leek het er nog op dat Groote Lindt via de counter de wedstrijd zou gaan beslissen maar de duimschroeven werden strakker aangedraaid door Groot-Ammers en De Lindt kwam vanaf de 60ste minuut nauwelijks nog gevaarlijk voor de goal van de thuisclub. Lang leek het erop dat de Zwijndrechters toch de drie punten mee zouden pakken nadat ze goed weg kwamen toen de scheidsrechter besloot een goal af te keuren van Groot-Ammers. De scheidsrechter die overigens met name in de tweede helft heel veel floot in deze verder sportieve wedstrijd. 
 
In de slotfase werd de druk almaar groter en was het een afstandsschot van Groot-Ammers, waar doelman Roland Rijckevorst onvoldoende zijn hand achter kon krijgen , wat in de 88ste minuut de 1-1 betekende. Beide ploegen kregen hierna nog een mogelijkheid maar de score veranderde niet meer en zo gaf Groot Lindt voor de tweede keer op rij een overwinning in de slotfase weg. Met dit resultaat is Groote Lindt de leiding in de derde periode aan EBOH kwijt geraakt.
 
Volgende week komt koploper Papendrecht naar ons fraaie complex. Inzet is de tweede periodetitel waar nog vier ploegen voor in aanmerking komen. Mochten de overige uitslagen gunstig uitpakken dan kan, bij een overwinning, Groote Lindt deze tweede periode winnen.
 
De wedstrijd begint om 14:30 en zal muzikaal omlijst worden door Hans Klootwijk van Hotpop. Na afloop de altijd gezellige derde helft in de fraai opgeknapte kantine van Groote Lindt.  
 
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.