Meisjes vinden de weg naar ZVV Pelikaan

24 maart 2014
Meisjes vinden de weg naar ZVV Pelikaan

ZWIJNDRECHT - Sinds een paar seizoenen neemt de Zwijndrechtse Voetbal Vereniging Pelikaan met een meisjes- B1- team deel aan de competitie. Afgelopen najaar werd dit team kampioen in de 2e klasse en promoveerde naar de 1e klasse. Dit was een historisch moment in het bestaan van ZVV Pelikaan.

Dat meisjesvoetbal in opkomst is, ziet Pelikaan aan het aantal aanmeldingen. Meisjes vinden hun weg naar het gezellige “Peli-dome”. 

Komend seizoen schuift, qua leeftijd, een aantal meisjes door naar de meisjes A1. Door de instroom hebben wij ook ruimte voor een meisjes B1 en een meisjes C1. De teams staan onder leiding van gediplomeerde en enthousiaste trainers en trainsters. 

Om de teams compleet te maken is Pelikaan nog op zoek naar een aantal sportieve en gezellige meiden, die het voetbalspelletje erg leuk vinden en die graag in actie willen komen. De leeftijd voor meisjes-A is 16-18 jaar, meisjes-B 14-16 jaar en de meisjes-C 12-14 jaar.

Vind jij het leuk om te voetballen, dan ben je van harte welkom bij Pelikaan. De meisjes trainen op maandag en woensdag van 18:15 uur tot 19:15 uur. Je kan ook eerst een proeftraining meemaken. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag(ochtend) in diverse competities. 

Alles over Pelikaan vind je op www.vvpelikaan.nl

Meer informatie? Neem dan contact op met de jeugdcommissie: 078-6101145 (op maandag- en woensdagavond en zaterdagochtend), of stuur een mail naar jc@vvpelikaan.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.