BROEM-cursus over rijvaardigheid in Wijkcentrum Kubiek

26 maart 2014 door Hennie van der Zouw
BROEM-cursus over rijvaardigheid in Wijkcentrum Kubiek

ZWIJNDRECHT - Dinsdag 25 maart 2014 werd er vanaf 16:15 uur bij Wijkcentrum Kubiek aan de Zwaluwstraat een zogenaamde BROEM cursus georganiseerd.

Om de rijvaardigheid van ‘60-plussers’ op te frissen dan wel bij te scholen, had de gemeente Zwijndrecht samen met de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid (RPV) en Veilig Verkeer Nederland, deze BROEM-dag georganiseerd.

BROEM staat voor Breed Overleg ouderen En Mobiliteit. Tijdens deze cursus wordt een rijvaardigheidsrit afgelegd en aandacht besteed aan de verkeerstheorie. De deelnemers krijgen aan het einde van de cursus een bewijs van deelname. Wethouder Elbert Vissers (verkeer) verricht de afsluiting.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.